تکلم پسر دو سال و هفت ماهه

172 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام.  پسری دو سال و هفت ماه دارم که تکلم در حد سی کلمه است اما کاملا مفاهیم را متوجه می شود در صورت امکان راهنمایی کنید چه مشکلی دارد؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۶ جنسیت زن شغل وکیل
پاسخ مشاور

گفتاردرمانگر

سلام گلم اگر سی كلمه بیانی داره و جملات دو كلمه ای هم گاها میگه مثلا مامان آب یا توپ بده، و درک خوبی داره میتونید شش ماه صبر كنید و محیطش رو غنی تر كنید یعنی بیشتر بازی كنید باهاش و كتاب داستان بخونید و تشویقش كنید به حرف زدن و اگر تغییری بعد از شش ماه نكرد به گفتار درمانی برای ارزیابی مراجعه كنید

تجربه شما

سپاسگزارم از راهنمایی شما