سلام. من پسری ۴ ساله دارم که زمان تولد آترزی مری بود، بیمارستان  عمل کرد، عملش موفقیت آمیز بود، دکترش براش تجویز کرد روزی ۱۰ تا دونه از دونه های داخل کپسول پنتوپرازول بخوره، ولی بعد از هر لقمه غذا باید حتما آب بخوره که غذاش از گلوش پایین بره، الان به مدت تقریبا یک هفته است که به زور غذاش رو قورت میده یا نمیتونه حتی با آب غذاش رو قورت بده و هی بالا میاره، تو رو خدا بگید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

پزشک اطفال

سلام ممکن است یکی از عوارض عمل جراحی مثلا تنگی محل عمل رخ داده باشد بهتر است به پزشک معالج مراجعه بفرمایید تا ایشان بتوانند با انجام اقدامات تشخیصی مانند تصویربرداری از محل عمل شما را به درستی راهنمایی نمایند البته تنگی فقط یک احتمال است و تشخیص نهایی به عهده پزشک محترم معالج میباشد

تجربه شما

آقای دکتر درمان تنگی مری چیه متخصص چیکار میکنه آیا 100 در 100 مری خوب میشه؟

@سوسوا

باسلام. لطفا سوال خود را به طور کامل در صفحه اصلی بخش کلینیک نی نی سایت مطرح بفرمایید