علت و درمان زانو درد

سلام. 24 سالمه و چهار ساله که زانو درد دارم اولین بار یه روز ناگهانی زانوی راستم درد گرفت که گفتم شاید ضربه خورده نفهمیدم با استراحت کمی بهتر میشد اما کاملا خوب نشد رفتم دکتر عکس گرفتم چیز خاصی نبود با کلسیم و ویتامین d خوب شدم اون زمان خونمون طبقه دوم بود بدون آسانسور بعد اون هم خونمون رو عوض کردیم طبقه چهارم بدون آسانسور اوایل مشکل خاصی نداشتم اما الان نزدیک یک سالی هست که دوتا زانوهام درد کمی همیشه داره که عادت کردم مثلا نمیتونم کمتر از یک ساعت روی صندلی بشینم حتما باید پاهامو کمی دراز کنم تا زانوم بهتر بشه و درد نگیره یا دو زانو نشستن و یا جایی که زیر پاهام خشک باشه و بخوام نماز بخونم زانوهام خیلی اذیت میشه به خصوص زانوی راستم که حس دردی در قسمت مفصلم حس میکنم میخواستم بدونم که اینا از همین پله هاست و زمانی که خونه رو عوض کنیم خوب میشه یا اینکه دلیل دیگه ای میتونه داشته باشه و باید به پزشک مراجعه کنم؟ این خونه رو خریدیم و تا سه چهار سال دیگه هم نمیتونیم عوضش کنیم.

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

بايد مطمئن شد كه آيا مفصل سالم هست يا خير،

به دكتر ارتوپد مراجعه كنيد و از سالم بودن منيسک ها و ليگامان های زانو اطمينان حاصل كنيد.

از زانو بند برای زانوی راست استفاده منيد

روی زمين ننشينيد

زانو را بيشتر از ٩٠ خم نكنيد

از سرويس بهداشتی فرنگی استفاده كنيد

روزی دو بار و هر بار ده دقيقه پک سرما روی محل درد بگذاريد

اگر پهلو ميخوابيد بين دو زانو بالش قطور قرار دهيد.

تمرينات تقريت عضلات اطراف زانو را شروع كنيد (knee muscles strengthening exercises )