مخالفت همسرم برای بچه دار شدن

سلام وقت بخیر

من با آقایی ازدواج کردم که از ازدواج اولش یه پسر 6 ساله داره من بچه رو قبول کردم و خداییش خیلی دوستش دارم و مثل بچه ای که خودم به دنیا بیارم بهش اهمیت میدم و بهش میرسم و شوهرم بارها گفته مدیونتم کارهایی که مامان خودش بهش یاد نداده رو بهش یاد دادی و ممنونم اینقدر هواشو داری و.. حالا اینا گفتن نداره ولی خدایی بهش میرسم و اصلا ادای زن بابا ها رو در نمیارم. حالا مشکل اینجاست که بنده یه بار اقدام کردم واسه بارداری و شوهرم راضی بود و خودش پیشنهاد داد ولی نشد بعد حالا هرچی به شوهرم میگم میگه بچه نمیخوام از پس خرجش برنمیام تا شرایطم خوب نشه نه و.. منم گفتم شاید تا آخر عمر وضع ما همین باشه میگه خوب پس نمیخوام منم گفتم چرا اول خودت خواستی پس گفت پشیمون شدم.. ببینید من همه چی رو درک میکنم میدونم واقعا خرج زیاده و درآمد کم ولی هر زنی دلش میخواد خودش مادر شدنو تجربه کنه حسش کنه نمیدونم واقعا ولی نمیدونم چرا یه حسی بهم میگه نگرانه بابت اینکه بعد از به دنیا اومدن یه بچه دیگه من به بچش اهمیت ندم یا اینکه کمتر واسش وقت بزارم. من حتی اینو بهش گفتم میگه نه تنها دلیلم خرج و مخارجشه. نمیدونم دلم شدیدا بچه میخواد چه راهکار منطقی پیشنهاد میکنید واسه راضی کردن همسرم؟ راستی من سنم 25 سال و همسرم 33  سال هستش شاید بگید سنی ندارید و وقت زیاده ولی نگرانم نمیدونم میترسم خیلی دیر بشه بعدا

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
تصمیم برای بچه داشتن حتما باید با رضایت هر دو نفر صورت بگیرد. چراکه بعدا میتواند مشکلات زیادی را برای شما و همسرتان ایجاد کند.

ترس شما از مخالفت همسرتان تشدید شده بنابراین اول ترس را در خود بشناسید، ریشه یابی کنید.
 و با همسر خود صحبت کنید و از او برای کاهش ترس خود یاری بجویید. منظور از صحبت، گله شکایت و تحکم و تعیین و تکلیف نیست بلکه دادن پیام من است:
جمله با من شروع شود
احساس خود را بیان کنید
تاثیر رفتار بر شما
انتظاری که دارید
من میترسم چون حس میکنم نیاز من در مورد مادر شدن نادیده گرفته میشه. دوست داشتم این حس من و درک کنی و با هم توافقی کنیم برای زمانی که فکر میکنی امادگی بیشتری برای بچه دار شدن داریم. تو عزیزترین زندگی منی و ابراز محبتت و حمایتت از من باعث داشتن حس خوب میشه در من و متقابلا منم شرایط فعلی تورو درک میکنم، با من از دغدغه هات و ناراحتی های فکریت حرف بزنی.

همدلی و نزدیکی باعث صمیمیت میشود، با بهبود رابطه تان و ایجاد درک و پذیرش می توانید به توافق برسید.
و نکته ی مهم با تحت فشار گذاشتن، سردی در رفتار و اصرار ممکن است به خواسته تان برسید اما صمیمیت و عاطفه زندگی تان به خطر می افتد چرا که تعادل و همفکری در تصمیم های مهم زندگی نادیده گرفته میشود.
لطفا صبور باشید و تسلیم هیجانات منفی (مثل خشم، ترس، نگرانی و حسادت) خود نشوید. چرا که به جای تصمیمات هماهنگ با زندگی تان هیجانی و آنی برخورد خواهید کرد.
ایام بکام🌹🌹🌹