سلام پسرم (4 ساله ) قبلا خیلی خونگرم و مهربان بود 16 ماهه بود که خواهرش به دنیا اومد باهاش بازی میکرد و تا همین 3 ماه پیش هم مشکلی نداشت حدودا 4 ماه پیش چشمش ضعیف و عینکی شد الان با هیچکس سازگار نیست خیلی لج میکنه و به حرف هیچکس گوش نمیده خیلی کینه میگیره مثلا اگه تو فیلم جشن تولد یک سالگیش یکی بهش چپ نگاه کرده دائم میگه فلانی منو دوست نداره قبلا منو خیلی دوست داشت دائم ابراز علاقه میکرد ولی الان خیلی وقتها میگه ازت خوشم نمیاد.خیلی با بچه ها بازی نمیکنه توی خونه خودمون شیطنت میکنه ولی پارک که میریم اصلا بازی نمیکنه خونه دیگران معمولا ساکته و یه گوشه میشینه . من خیلی بهش ابراز علاقه میکنم و به حرف هاش گوش میدم ولی وقت هایی که خیلی لجبازی کنه باباش به عنوان تنبیه میزنه روی دستش که البته همیشه میگه دردم نیومد و غرورش رو حفظ میکنه .خواهش میکنم کمکم کنید خیلی نگرانشم میترسم این لجبازی کردن هاش روی آیندش تاثیر بذاره یا این تنبیه شدن ها. احساس می کنم اعتماد به نفسش کم شده و غرور و لجبازی و کینه زیاد داره. ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام

 ناراحتی شما با توجه به شرایطی که توضیح دادید قابل درک است اما شما مسایل مختلف و متعددی را عنوان کردید که هر کدام با دیگری متفاوت است و نیاز به توضیح و بررسی دارد. بنابراین برای اینکه بتوانم بهتر به شما کمک کنم لطفا یک یا دو مورد مشکل عمده و مساله ای که با کودک خود دارید را توضیح دهید. در صورت تمایل اسم اینجانب را نیز در سوال بیاورید که همکارانم سوال شما را مجددا به من اختصاص دهند.

با تشکر