اعتماد به نفس نداشتن برای ازدواج به دلیل پرمویی بدن

سلام خسته نباشید

من دختری هستم 21 ساله متاسفانه پرمویی شدید دارم به طوری که از زیر گردنم تا نوک پام پر از موهای کلفته . مشکل هورمونی ندارم. هزینه لیزر هم ندارم. فقط هر ماه اپیلاسیون میکنم که بعد اونم همون هفته اول گردنم پر میشه و بعد هم بقیه بدنم مشکلم ازدواجه من اعتماد به نفس ازدواج ندارم . فکر نمیکنم مردی من رو به عنوان همسرش بخواد با این مشکلم چون آقایون ظرافت خانم ها رو دوست دارند نه یه پشمالویی مثل من که زیبایی پوستی نداره. من دو سال هست که خواستگاری دارم که خیلی پیگیره منم دوستش دارم اما به همین دلیلی که گفتم بهش جواب رد میدم من پوستمم سبزه هست. اون آقا هم پوستش سفیده هم کاملا کم مو هست کل خانوادشون اینجوری هستند . من اعتماد به نفس ندارم با این آقا زندگی کنم میترسم بعدا ایراد بگیره ازم . از طرفی این آقا ول کن نیست و منم نمیتونم به کسی دیگه فکر کنم به نظرتون من چجوری بگم به این آقا که مشکلم اینه؟ و اینکه به نظرتون من کلا ازدواج نکنم با این آقا ؟ دلم نمیخواد بعدا از ظاهرم ایراد بگیره مخصوصا اینکه میدونم آقایون کلا خیلی بیشتر به ظاهر اهمیت میدن و این خواستگارمم فقط صورت منو دیده و از بدنم خبر نداره . چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 21 جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .

دوست عزیز همانطور که خودتان هم متوجه شدید شما اعتماد به نفس پایین دارید . و باید راهکارهای برای آن انجام دهید تا کمی این مشکلتان حل شود

راهکارها شامل این موارد است .
 -
نسبت به خودتان عشق ورزی داشته باشید . تصورات منفی را نسبت به خودتان را از بین ببرید . تفکرات مثبت داشته باشید .
 -
مراقب سلامتی خود باشید .
 -
سعی کنید به ظاهر خود توجه داشته باشید .
 -
سعی کنید لبخند به لب داشته باشید . لبخند زدن نشان دادن رضایت درونی است .
 -
نفس عمیق کشیدن را تمرین کنید .
 -
ورزش در برنامه روزانه داشته باشید .
 -
سعی کنید آنقدر خود را قوی کنید که نیاز به تایید دیگران نداشته باشید .
 -
مطالعه کتاب داشته باشید . چون خواندن کتاب اعتماد به نفس را بالا می برد .
 -
به خودت احترام بگذار .

دوست عزیز قبل از هر کاری سعی کنید این کارها را انجام دهید . تا اعتماد به نفس خوبی یدا کنید .

بعد شما می توانید یک جلسه با این آقا صحبت کنید و به او بگوید که من نیاز دارم که دو هفته یک بار اپیلاسیون انجام بدهم . و واقعیت را به او بگوید و البته به ایشان بگوید که با لیزر این دو هفته یک بار کمتر می شود . و با گفتن این واقعیت او تصمیم خود را می گیرد و بگذارید با خیال راحت وارد زندگی شوید . و دوست عزیز مسئله شما خیلی مسئله ای حادی نیست که شما نتوانید ازدواج کنید . شما خیلی برای این آقا مثبت هستید که دو سال دنبال شما است . پس به خودتان اعتماد داشته باشید . موفق باشید.