پریودیم نامنظم با فواصل زمانی کوتاه

سلام من در دهم فروردین پریود شدم و چهار روز پریود بودم از روز چهارم شروع کردم هر هشت ساعت چهار تا نمیدونم یا دوتا دوتا قرص مفنامیک اسید خوردم که بند بیاد بعد که بند اومد باز در 28 فروردین خونریزی داشتم که فقط , دوروز خونریزی داشتم و خیلی سیاه و غلیظ بود بعد از دو روز دهم اردیبهشت دوباره خون اومد که  یه روز فقط خون اومد که خیلی غلیظ و سیاه بود تا آخرش می خواست خوب بشه قرص ال دی خوردم کلا بند اومد برای چی این جوریم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام لطفا خودسرانه دارو نخورید باید بررسی انجام دهید .از نظر بارداری .عفونتها .کیست تغییرات هورمونی  ...‌باید چک شوید تست پاپ اسمیر  وسونوگرافی   پیشنهادمیشود روزخوش