سینه نگرفتن نوزاد چهارماهه در بیداری

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 69 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام

دختر چهارماهه دارم که از دو ماهگی در بیداری سینه را نمیگیره. قبلش عالی بود ولی الان دو ماهه که فقط باید خوابش کنم تا شیرش بدم. شیر دادن در حرکت و راه رفتن و با موسیقی و خوردن بلال برای خوشمزه شدن شیر، شستن مدام سینه هام و استحمام که بدنم بو بد نده، مدل های مختلف شیر دادن مثل خوابیده ، و هر چی که به فکرم رسیده را امتحان کردم. وقتی که بیداره به هیچ وجه حتی گرسنه بزارمش سینه را نمیگیره. گاهی به اجبار برای اینکه قندش نیفته میدوشم و با قاشق بهش میدم. در ضمن تا حالا از شیشه و پستانک استفاده نکردم. لطفا راهنماییم کنید. آیا این دوران گذراست یا نه؟ آیا این رفتار علت خاصی داره؟

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
وضعیت های مختلف را امتحان کنید: نشسته، خوابیده و ... . محیط اطراف مناسب باشد شلوغی و سروصدا می تواند حواس کودک را پرت کندو سینه را نگیرد. شدت خروج شیرتان را نیز بررسی کنید اگر جریان شیرتان کند است و کودک باید چندین بار عمل مکیدن را انجام دهد تا شیر وارد دهانش شود می تواند عاملی باشد که سینه را پس بزند و نگیرد پس خودتان کمی سینه را بدوشید شیر که جریان یافت لب های کودک را به سینه نزدیک کنید.

تجربه شما

سرفه هم می تواند یکی از علائم ریفلاکس در کنار عوامل دیگر باشد. تشخیص و درمان ریفلاکس برعهده پزشک است. اگر جریان شیرتان زیاد است با دست پستان را کنترل کنید تا با فشار وارد دهان شیرخوار نشود. جریان شیر با فشار زیاد نیز باعث سرفه می شود.

خانم دکتر همه وضعیت ها را امتحان کردم. اتفاقا جریان شیرم زیاده گاهی باعث سرفه نوزاد میشه. آیا این میتونه نشانه ریفلاکس پنهان باشه؟