پرخاشگری پسر بچه ۷ ساله

سلام. سوالی که دارم درمورد برادرم هست

برادرم با اختلاف سنی ۱۲ سال با من و با خواهر بزرگترم ۱۸ سال به دنیا اومد پدرم هر چیزی که از بچگی می خواست واسش فراهم کرد و روی اکثر کارهاش چشم پوشی میکرد و امسال که کلاس اول هست هیچ علاقه ای به درس نشون نمیده و حتی ذره ای برای نوشته نشدن تکالیفش ناراحت نمیشه و خیلی لجبازه و توی خونه مدام حاضر جوابی میکنه و این کاراش توی مدرسه هم هست که حتی چند بار مدیر مدرسه زنگ زده و گفته والدینش بیان مدرسه و اصلا هم خودش از این موضوع ناراحت نمیشه و از هیچ کسی هم نمیترسه و حتی جواب معلم و مدیرش رو هم میده و سر کلاس خیلی بازیگوش و بی دقته و از طرف پدر و مادرم تنبیه بدنی هم میشه اما این تنبیه فقط تا ۵ دقیقه جواب میده و بعدش فراموش میکنه حتی خیلی وقتها از راه مهربانی هم پیش رفتیم و این راه هم فقط تا چند ساعت ادامه داره میخواستم بدونم نظر شما چیه و پیشنهادتون چیه ممنون

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام برشما.

با مواردی که بهش اشاره کردید، به نظر میاد که برادر کوچکتون هم مسائل تربیتی داره (که مامان و بابا باید آموزش ببینند در این زمینه) و هم کمی مشکوک به بیش فعالی هستش.

فکر میکنم که اگر از یک " فوق تخصص روانپزشکی کودک " کمک بگیرید تا ایشون بتونند در زمینه ی تشخیص دقیق- دارو درمانی و رفتار درمانی کمک های عملی و عینی داشته باشند خیلی مفید و مناسب خواهد بود.