نحوه درمان وسواس فکری

503 بازدید 1 تبادل تجربه

همسر من به شدت وسواس فکری داره یعنی مرتب در حال چک کردن وسایله. چه توی خونه چه توی اداره. میخواستم بدونم چطور میشه کمکش کرد؟ دارویی هست بهش بدم؟ خیلی اذیت میشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام
وسواس شما فقط فکری نیست بلکه عملی هم است چون بر اساس فکر های وسواسی عمل می کنید و وسایل را چک می کنید. درمان وسواس به طور کلی به دو صورت انجام می شود. درمان دارویی و رواندرمانی که من به شما توصیه می کنم با مراجعه به روانپزشک هر دو درمان را همزمان انجام دهید.

تجربه شما

سلام و وقت بخیر

آقای دکتر.من چند وقتیه وسواس بیماری ها رو گرفتم. با کوچک ترین درد یا علامتی فکر میکنم بدترین بیماری رو گرفتم.خیلی عذاب میکشم..البته همیشه اینطوری نیستم.ولی خوب فکر میکنم به مرور داره بیشتر میشه..امکان مراجعه به روانشناس یا روانپزشک رو ندارم.راهی هست که به این افکار مزاحم پایان بدم؟سپاس