سلام

برای اقدام به بارداری به دکتر مراجعه کردم برام قرص دوفاستون نوشت. چند شبه که شروع کردم به خوردن قرص. سوالم اینه میتونم از این ماه که پریود میشم کنارش پیازدرمانی هم انجام بدم؟ یا اینکه اثر دارن روی هم و خوب نیست استفاده همزمان شون؟ پیشاپیش ممنون از راهنمایی تون

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام توصیه نمیشود  اگر علت ناباروری با بررسی های کامل مشخص شده است جهت درمان مراجعه و داروهای لازم را مصرف کنید  و فرصتهای خود را با پیازدرمانی از بین نبرید شب خوش