سلام . من اعتماد به نفسم خیلی پایینه چطور تقویتش بدم اصلا توی جمع بلد نیستم حرف بزنم کلا بلد نیستم حرف بزنم خیلی کتاب خوندم گستره کلماتم بردم بالا اما نتیجه نگرفتم مادرم هم اینطور بود همش با تته پته حرف میزنم بلد نیستم منظورمو برسونم وقتی توی جمع هستیم حرفی برای گفتن ندارم خیلی تلاش کردم حرف بزنم اما همیشه ساکتم چون بلد نیستم لطفا راهنماییم کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز
ممنونم از اینکه ما رو انتخاب کردید.
دوست عزیز صرف کتاب خواندن به شما کمکی نمی کند مگر اینکه به مرحله عمل آن را برسانید و با تکرار و تمرین بتوانید این ویژگی را در خودتان ثبت کنید.
کم رویی و خجالت دلایل مختلفی دارد می تواند شخصیتی باشد می تواند با توجه به تربیت شما باشد همان طور که اشاره کردید که مادرتان هم این طور هستند اما یک مهارتی است که می توانید با کمک متخصص، مشاور این مهارت را به دست آورید.
کتاب عزت نفس در ده گام نوشته دیوید برنز ترجه دکتر نوری با تمرین هایی که دارد کمک بسیاری به شما خواهد کرد.
همچنین کارگاه های فن بیان می تواند در پیشرفت شما نوثر باشد.

برایتان روزهایی پر از شادی آرزو دارم