با سلام. کودک 12 ماهه ( یک ساله) دارم و شیر خودم را میخورد . مدتی است دچار لکه بینی شده ام یعنی بعد از قاعدگی 8 روز پاک و مجدد پریود خفیف بودم مصرف قرص مدروکسی پروژسترون را دو شب است که شروع کرده ام اما دچار درد البته نه شدید در قفسه سینه شده ام چیکار کنم؟ در ضمن چون کودکم از شیرخودم تغذیه میکند ال دی نخوردم و مدروکسی مصرف کردم. و آیا مصرف این دارو برای کودکم ضرر ندارد؟ با تشکر

اطلاعات تکمیلی

سن 32
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بعداز ۶ماهگی فرزندتان میتوانید ال دی بخورید علت مصرف مدروکسی را نفرمودید.خودسرانه دارو مصرف نکنید .باید معاینه وبررسی شوید وبا توجه به علت دارو بگیرید موفق باشید