طلاق به علت تبرئه از شکایت رابطه نامشروع

سلام وقت بخیر. من میخوام از همسرم جدا بشم کل مهریه رو هم گرفتم.  ولی طلاقم نمیده شوهرم از من شکایتی با عنوان رابطه نامشروع کرد که من تبرئه شدم. از طرفی هم با سیم کارتهای دیگه به برادرم پیام میداد به من تهمت میزد که مثلا من با مرد غریبه در ارتباطم. من هم به همراه برادرم ازشون شکایت کردیم و پرونده درحال رسیدگیه. میخوام بدونم با توجه به تبرئه شدنم در پرونده رابطه نامشروع راهی هست که بتونم طلاقم رو از شوهرم بگیرم؟ اگر هست چقدر زمان میبره؟ خواهش میکنم جواب بدید خیلی احتیاج دارم حال و روز خوبی ندارم از بلاتکلیفی خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل ازاد وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. شما با توجه به این که مهریه رو گرفتید چاره ای جز اثبات عسر و حرج (زندگی سخت و مشقت بار) ندارید و این موارد (گرفتن رای محکومیت ایشان و همچنین رای برائت شما) می تواند از جمله همین موارد باشد و نهایتا قاضی باید این موضوع را احراز کند. چون خلاف اصل است.

2. این موضوع نیاز به رسیدگی دارد که از شش ماه تا دو سال امکان طولانی شدن دارد البته به دادگاه محل زندگی شما و شرایط و نحوه دفاع بستگی دارد. در هر حال نیاز به اثبات عسر و حرج دارید.

موفق باشید