iud و بالا رفتن دمای بدن

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 82 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام. مادرم به خاطر خونریزی و ضخامت رحم و پولیپ هیتروسکوپی و کورتاژ تشخیصی انجام داد. دکتر براش iud گذاشته . حالا آخر شب دمای بدن مادرم بالا میره و تب میکنه . آیا علت تب میتونه از iud باشه؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر با دماسنج درجه حرارت را چک میکنید وافزایش دما  را نشان میدهد حتما مراجعه کنید احتمال عفونت وجود دارد روزخوش

تجربه شما

خیلی ممنون