پوشک گرفتن در کودکان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 52 بازدید 2 تبادل تجربه

با سلام . من دخترم رو دو هفته هست دارم از پوشک جداش میکنم نمیدونم چرا دو روزه دوباره توی شلوار جیش میکنه نمیگه، میخوام ببینم چقدر زمان میخواد تا کامل یاد بگیره و مستقل بشه دیگه خسته شدم😓😓

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

دخترتون چند سالش هست؟؟

تجربه شما

مامان عزيز بايد توالت رفتن رو بهش آموزش بديد و يک توالت فرنگی كه به شكل كارتونی هست و براش جذاب هست بخريد و فضای دستشويی رو براش دلچسب كنيد و رنگ انگشتی بزاريد اونجا با بازی بريد دستشويی و به هيچ عنوان بدرفتاری نكنيد باهاش حتی زمانهايی كه در شلوارش جبش ميکنه چون اوضاع رو بدتر ميكنه و صبوری و مهربونی شما خيلی ميتونه كمک كننده باشه و اينكه براش جدول استيكر بزاريد كه هر بار جيشت رو به مامان بگی يه استيكر برات ميزارم و بعد با توجه به صبر و حوصله كودكتون كه چقدر ميتونه صبر كنه مثلاً  ٣ تا استيكر شد برات يه چيزه خوب ميخرم

اين كار احتياج به صبر و حوصله شما داره🙏🙏🙏❤️❤️

2 ساله