سلام . من چندین ماهه توی اقدامم  این ماه اقدام داشتم ولی الان ۵ا امین روز تاخیر پریودمه و هنوز پریود نشدم تو تاریخی که باید پریود میشدم ترشح زیاد داشتم الانم علایم پریودی دارم کمردرد و توی ترشحاتم لک پیدا میشه گاهی به رنگ قهوه ای گاهی زرد بی بی چک هم زدم اول یه خط انداخت ولی بعد چند ساعت یه هاله هم افتاد آیا امکان بارداری وجود دارد؟ ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز جواب تست بی بی چک در ۵ دقیقه اول مشخص می شود اگر باردار بودید باید حداکثر تا ۵ دقیقه دو خط روشن می شد احتمال بارداری ضعیف است موفق باشید