سلام. پسرم سه سالش و دو ماه داره بعضی از رفتارهاش خیلی خوب نیست مثلا هیجانی میشه دندون میکنه بعضی وقتها دعواش میکنه یا پوست دستمو میگیره و میکشه و این کارو با بقیه هم انجام میده ولی خودم حواسم هست که بقیه رو اذیت نکنه و اینکه تلویزیون زیاد میبینه و علاقه زیادی به ماشین داره و بعضی از حرکات شخصیت های کارتونی رو انجام میده چیکار کنم که تلویزیون کم ببینه و با اسباب بازیهاش بیشتر بازی کنه ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 28 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.
در گام اول سعی کنید که حتما" پسرتون رو پیش یک روانپزشک ماهر ببرید تا خیالتون راحتتر باشه و در قدم های بعدی سعی بفرمایید که بیشتر براش وقت بذارید، وقتی که میذارید با کیفیت باشه یعنی فقط ماله او باشید در اون تایم، به اسباب بازیهاش تنوع بدید، از مهد کودک ها یا خانه های بازی استفاده کنید.او رو به گردش های علمی مثل باغ وحش و... ببرید، سعی کنید در فعالیتهای خانه او رو مشارکت بدید.