درمان واریس و لختگی خون

138 بازدید 1 تبادل تجربه

آیا برای تسکین درد پا ناشی از واریس و لختگی خون راهی وجود دارد؟ مادرم وارفارین مصرف میکند و 41سال سن دارد ولی درد زیادی در پاهاش دارد.

اطلاعات تکمیلی

سن 41 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

حتما از جوراب واريس استفاده كنند.

از سرپا ايستادن طولانی مدت و آويزان بودن پاها برای جلوگيری از پيشرفت واريس، اجتناب كنند.

براي بهبود گردش خون می توانند در حالت طاقباز خوابيده ، زير زانوها دو بالشت قرار داده و مچ پاها را به سمت بالا و پايين خم كنند.

برای ساير اقدامات درمانی می توانند از متخصص عروق مشورت بگيرند.