نوع انسولین مصرفی در دوران بارداری

سلام.من دیابت نوع 1 دارم و انسولین اپیدرا و لانتوس استفاده میکنم.در دوران بارداری نوع  انسولین تغییر میکنه ؟ آخه بعضی دوستان میگن دوران بارداریشون به جای لانتوس از لومیر استفاده کردن و نورپید.لانتوس و اپیدرا مناسب دوران بارداری نیست؟

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور دیابت بارداری و کودکان

با عرض سلام
در حال حاضر  طبق مقالات جدید در زمان بارداری میشه از لانتوس هم استفاده کرد اما بستگی به نظر پزشکتون داره شما اگر قصد بارداری رو دارید پزشک غددتون رو در جریان بزارید تا در صورت لزوم نوع انسولین شما رو تغییر بدن اگر هم نه با همین انسولین ها ادامه بدید.