رشد دندانهای نابجا و نیاز به استفاده از ارتودنسی

اگر کسی دندونهای شیریش عادی باشه ولی بعد از رویش دوباره ۴ تا از دندونهای زیرین جلو سوار بالایی ها بشن مشکل از دندونشه یا فکش؟

و آیا میشه با ارتودنسی حلش کرد یا نه ؟

کمترین و بیشترین هزینه برای ارتودنسی این دندونها چنده؟و چقدر زمان میبره تا درست بشه؟

و اگه نیاز به عمل فک باشه عمل سختیه یا آسونه؟ و هزینش چقدره؟

پاسخ مشاور

دندانپزشک متخصص کودک

سلام.کلا جواب سوالاتون بستگی به ویزیت بیمار و بررسی رادیوگرافی های فک و صورتش داره.لطفا به متخصص ارتودنسی مراجعه کنید.