سلام.

من به علت تنبلی تخمدان و تیرویید کم کار به پروفسور میردامادی مراجعه کردم و به مدت چهار ماه از قرص های فیناید و اسپیرنولاکتون استفاده میکردم. به علت هورمون بالای مردانه.

میخواستم بدونم فاصله بین بارداری و این قرص چقدر باید باشه و اینکه چه کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز  بهتر است از این ماه زیر نظر پزشک اقدام به بارداری داشته باشید ضمنا  بهتر است زیر نظر پزشک از داروهای تحریک تخمک گذاری استفاده کنید البته با دوز کم باید شروع شود تا زودتر نتیجه بگیرید موفق باشید.