فسخ نکاح در صورت باکره نبودن زوجه

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 279 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام اگر کسی بعد از 8 ماه بفهمد همسرش باکره نیست. میتواند برای فسخ نکاح اقدام کند؟ درصورت فسخ باید مهریه بدهد یا خیر؟ اگر مدرک داشته باشد ممکن است بعداز 8ماه دادگاه تقاضای مرد را بپذیرد؟

اطلاعات تکمیلی

سن 33 شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. اثبات این موضوع بر عهده مدعی است و این مورد از موارد فوری است که با توجه به گذشت 8 ماه در نتیجه شخص مدعی باید برای دادگاه اثبات کنید به تازگی از این موضوع با خبر شده است.

2. با این شرایطی که ذکر کرده اید با توجه به اینکه شخص مدلس(فریب دهنده) زن است در نتیجه در صورت اثبات مهریه ای به وی تعلق نمی گیرد.

3. عرض شد در صورت اثبات این موضوع برای قاضی می توان امیدوار بود.

موفق باشید

تجربه شما

سلام

تشخیص باکره بودن با همسر نیست بلکه اگر فردی بعد از رابطه شک کرد که همسرش باکره بوده یا نه باید سریع برای مشخص شدن سیر قانونی را بپیماید و دادگاه تنها نظر پزشک قانونی برایش حجت است و الا اگر به صرف ادعا باشه خیلی ها می تونند چنین ادعایی را مطرح کنند.

درضمن شما بعد از 8 ماه چگونه متوجه عدم بکارت خانم شدید؟ آیا خودش به این قضیه اعتراف کرده؟

اگر خودش هم اعتراف کرده باز دلیل ندادن مهریه نیست تنها زمانی عدم بکارت می تونه بدون مهریه باشه که آقا ضمن عقد شرط کنه که همسرم باید باکره باشه درچنین صورتی اگر پزشک قانونی بعد از رابطه تایید کرد آن وقت عقد فسخ خواهد شد بدون دادن مهریه.