مصرف قرص سیپروترون و احتمال بارداری

سلام وقت بخیر بنده بعد از چند ماه اقدام به بارداری و نامنظمی قاعدگی متوجه شدم که تنبلی تخمدان دارم دکتر برام یک سری آزمایشات کامل هورمونی و قبل از بارداری نوشت که بهم گفتن همه چیز خوبه فقط نشون میده تنبلی تخمدان داری منم قصد بارداری دارم ایشون برام قرص اتیسترون سیپروترون کامپاند نوشتن که پریود شم و بعد سونوی تعیین تخمک گذاری انجام بدم اما اصلا یادم نمیاد که گفتن چجوری قرص مصرف کنم که پریود شم و بعد از چند روز برم برای سونوی تخمک گذاری؟  ممکنه بعد از پریود شدن باردار شم با استفاده از این قرص؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۸ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز با توجه به اینکه قصد بارداری دارید بهتر است از قرص های جلوگیری استفاده نکنید  بهتر است آمپول پروژسترون تزریق نمایید تا پریود شده وبعد از آن برای منظم شدن پریودی ودرمان تنبلی تخمدان زیر نظر پزشک دارو مصرف کنید وبرای بارداری اقدام نمایید اگر تا ۴  ماه دیگر باردار نشدید آن وقت بهتر است سونوگرافی انجام بدهید موفق باشید.