عفونت واژن در بارداری

با سلام، من پنج هفته و دوازده روزه که باردارم دکتر برای عفونتی که دارم قرص واژینال کلوتریمازول 100 میلی برام تجویز کردن که سه شبه استفاده میکنم امروز ظهر که ببخشید دستشویی رفتم مایعی سفید رنگ با رگه خونی ازم اومد میخواستم بدونم خطرناکه اون رگه های خونی یا نه؟ وقت دکترم هم خیلی مونده تا برم. ممنون اگه جواب بدین خیلی نگرانم.

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام دوست عزیز نگران نباشید خیر این مسئله غیر طبیعی نیست وبه علت مصرف  قرص واژینال  کلوتریمازول می باشد موفق باشید