سلام و خسته نباشيد. لطفا جهت تفسير آزمايش اسپرم همسرم من رو راهنمايی كنيد.ميخواستم بدونم با با اين وضعيت امكان بارداری سالم وجود داره؟ مورفولوژی اسپرم ها خيلی دچار مشكل است آيا؟

Normal:4٪؜                 Abnormal:96%

Head Defects:82%

 Neck or midpiece defects:4%           Pin:0%           Bent:4%             Pyriform:65%         Others:0%         Round:0%         Cytoplasmic droplets:5%             Tapered:17%

Tail Defects:5%

Short:0%

Bent:2%

Coiled:3%

اطلاعات تکمیلی

سن 32 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام بله امکان بارداری وجود دارد اما قطعا از طریق میکرو موفقیت حاصل می شود
اما شما هم نا امید شوید و برای باردرای اقدام کنید قطعا چند درصد کم اسپرم سالم  می تونن خودشون را به تخمک برسونن
در صورت سن بالای 35 سال سریعتر اقدام کنید