ریزش مو و پرمویی صورت

سلام.37 سالمه. پرمویی شدید داشتم و پریودیم نامنظم بود. حدود 6 سال به تجویز متخصص غدد اسپیرونولاکتون و سیپروترون کامپاند استفاده کردم. بعد از ازدواج که تصمیم به بارداری گرفتم قرصهام قطع شد. الان حدودا 8 ماه میگذره. موهام به شدت نازک و شکننده شده و پرموییم داره به سرعت افزایش پیدا میکنه. صورتم هم زیاد جوش میزنه. دکتر گفت تا بعد از زایمان نمیتونم دارو برای درمان پرمویی مصرف کنم. الان هم برای بارداری هر روز دو عدد متفورمین و قرصهای مدروکسی پروژسترون و کلومیفن (اوومید) استفاده میکنم. البته هنوز باردار نشدم. حداقل تا این لحظه

ولی اصلا تحمل ریزش مو و پرمویی صورتم رو ندارم. لطفا راهنماییم کنید آیا راهی برای درمان موقت هست یا نه. موهام زیبایی خودشونو از دست دادن. لطفا کمکم کنید. با تشکر ببخشید طولانی شد

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

سلام، اين طور كه درشرح حال پيداست پرمويی و ريزش مو و آكنه و اينكه هنوز باردار نشده ايد به علت يک مشكل زمينه ای هورمونی ايجاد شده بهتره كه به يک متخصص بيماريهايی غدد مراجعه كنين  و با توجه به سن بهتره كه برای بارداری حتما به يک مركز درمان ناباروری و يا پزشكی كه دراين زمينه فعاليت ميكنه مراجعه كنين.اگر اضافه وزن هم دارين حتما در اسرع وقت با رژيم و ورزش آن را كاهش دهيد. دركنار اينها ميتونين از ليزر موی زايد و درمانهای موضعی برای ريزش مو و خشكی آن هم استفاده كنين و از آن نظر مشكلی نيست