کم شدن میل جنسی همسر

سلام خسته نباشید. ما هشت ماهه که ازدواج کردیم. اوایل ازدواج روابطمون خیلی گرم و زیاد بود. اما الان چند ماهه که همسرم تمایلی به رابطه زناشویی نداره. و حس میکنم گاهی خودشو ازم دور میکنه. این شرایط واقعا داره اذیتم میکنه و احساس سرخوردگی دارم. علاوه بر این مشکل من میل جنسیم بالاست و اکثر شبها شدیدا بهش نیاز دارم و حتی بیشتر اوقات خودم بهش پیشنهاد میدم یا بهش نزدیک میشم. اما هیچ تمایلی از طرف اون نمیبینم و گاهی هم با جواب رد مواجه میشم. میگه بدنم سرده و تمایلی به این رابطه ندارم. خانم دکتر من همسرم رو عاشقانه دوست دارم و نمیخوام روابطمون از این سردتر بشه. اون هم منو خیلی دوست داره و هر لحاظ  از بدن و ظاهرم راضیه. منم بهش از هر لحاظ اطمینان دارم. کمک کنید و راهی پیش پام بزارید. ممنونم

اطلاعات تکمیلی

سن 37 جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور زناشویی و سلامت جنسی

با سلام

۱- به هیچ وجه شما پیشنهاد دهنده کلامی نباشید. اینکار ایشون رو بیشتر سرد می کنه

۲- از تکنیکهای زنانه برای ترغیب ایشون به رابطه جنسی استفاده کنید.

۳- ایشون آزمایش تستسترون بدن و نتیجه رو برای من ارسال کنید

۴- در صورتی که موارد ۱ و ۲ اوضاع را بهتر نکرد و مورد ۳ مشکلی رو در جواب آزمایش نشون نداد حتما به یک روانشناسی که در حیطه سلامت جنسی فعالیت می کنند به صورت حضوری مراجعه کنید