سلام. حدود 2 ساله که فهمیدیم شوهرم اسپرمش صفره . توی یک سال اول 3 بار آزمایش داد و جواب هر سه صفر بود .الان 2 سال از اون موقع میگذره و ما هنوز امیدواریم . میخواستم بدونم آیا شوهرم ممکن است الان اسپرم داشته باشه یعنی آیا اسپرم صفر برگشت پذیره ؟ تو رو خدا کمک مون کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 24 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

سلام
باید علت صفر بودن آزمایششون مشخص بشه.
لازمه ویزیت شوند و تست هورمونال بدهند تا علت معلوم بشه. بعد از مشخص شدن علت، میشه از بیضه نمونه برداری کرد و وضعیتشان رو دقیق مشخص کرد.