سلام . روزتون به خیر

یک پسر 4/5 ساله دارم که از هر لحاظ سالم هست و مشکلی نداره. ولی به شدت علاقه مند هست که بره تو  قالب یک آدم سیگاری و ادای سیگار کشیدن رو در بیاره. من و پدرش سیگاری نیستیم و در کل خانواده هم خیلی این موضوع کمه. از طریق بعضی سریال ها و فیلم ها دیده. چون میدونه من ناراحت میشم هرو قت احساس کنه من نمیبینمش میره یک گوشه و یک سیخی چیزی دستش میگیره و میره تو اون قالب . خیلی از دیدن این صحنه حالم بد میشه و نگران میشم.

آیا این نشونه گرایش بچه به این کارهاست؟ جای نگرانی داره ؟

اطلاعات تکمیلی

سن 36 جنسیت زن شغل مهندس وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

ممکنه و شاید موقع از شیرگرفتن با روش مناسبی این کار انجام نشده باشه و از طرفی هم ممکنه که در اقوام افرادی که مهمتر هستن و توجه های بیشتری به اونها معطوفه، این کار رو انجام میدن.شاید هم برای جلب توجه شما در یک مقطع زمانی این کار خیلی موثرتر از روشهای دیگه عمل کرده.

اما در حال حاضر نمیشه گفت که تمایل داره و صددرصد در آینده فرد سیگاری بشه.

اما از حالا سعی کنید که این موضوع رو براش بی ارزش جلوه بدید و در عوض کارهای نیکوی دیگر رو به شدت و به صورت اغراق آمیز مهم و بزرگ جلوه بدید.شدیدا" تشویقش کنید تا راه درست جلب توجه کردن رو پیدا کنه.