برداشتن خال گوشتی

111 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خسته نباشید.من 26 سالمه و یه خال گوشتی سیاه روی لبم دارم آیا میشه این خال رو برداشت؟  مشکلی پیش نمیاد برای من؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۶ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص پوست، مو و زیبایی

درود. بله میشه ولی به چه روشی باید دید. لیزر یا جراحی یا ...

تجربه شما

من خال داشتم گوشه دماغم. قهوه ای و بزرگ و بدجسته. توی بیمارستان برداشت دکتر‌ با هزینه خیلی ناچیز. پارسال. هفت هزار تومن. اول آمپول زد بعد با یه چیزی سوزوند. پمادم داد که عفونت نکنه و جاش خوب بشه. یه هفته ای هم‌جاش خوب شد.