زودانزالی و انکار همسر برای درمان

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 475 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام. من و شوهرم ۳ ساله که باهم ارتباط داریم ولی همسرم قبل ازدواج بیضه ش رو عمل کرده و الان خودش میل کم تری به رابطه داره و وقتی هم وارد رابطه میشیم با دومین دخول ارضا میشه یا چند تا بیشتر ولی اونم به صورت آهسته. من ارضای روحی نمیشم و هر بار گریه م میگیره برای همین قرص تاخیری میگیره که اصلا براش خوب نیست و مدام عرق میکنه و معدش به هم میریزه و درهنگام رابطه نعوظ نمیشه دیگه میگم زود انزالی داری میگه نه و نمیاد دکتر نظر شما چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت زن شغل ... وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص ارولوژی

با سلام.

متاسفانه بیماری شایعی هست.

باید راضیشون کنید تا ویزیت بشوند و جهت درمان اقدام کنند. میتونند جهت مشاوره به کلینیک ما مراجعه کنند.

تجربه شما

معجون نشاط و رفع زودانزالی و اعتماد به نفس مردان

یک قاشق مرباخوری تخم گشنیز + یک قاشق مرباخوری پنج انگشت + یک قاشق چایخوری سرصاف پودر زنجبیل + یک عدد میخک خورد شده را در یک لیوان آب جوش دم کنید در طول روز سه استکان بنوشید هر وقت آب کم شد آب جوش اضافه کنید .

دمنوش را با شکر قهوه ای (نیشکر) یا شیره خرما یا خرما و یا عسل یا شیره انگور میل کنید .

مردان از انگشتر نقره استفاده کنند و طلا استفاده نکنند .

جویدن یک نخود کندر یک ساعت در روز بر تقویت حافظه و کمر کمک می کند .

نکته : مصرف چای سیاه و سبز را ترک کنید . مصرف مرغ های هورمونی خصوصا بالای 1.5 کیلو را ترک کنید . مصرف غذاهای آماده و سوسیس و کالباس و کنسروها و سس مایونز و نخود فرنگی و مواد مخدر و مشروبات را ترک کنید .

ترکیب افزایش نعوظ مردان :

هر صبح و شام یک قاشق روغن زیتون بکر میل شود . هر صبح و شام یک قاشق چایخوری تخم کرفس + یک قاشق چایخوری تخم زردک (یا تخم هویج) + یک قاشق چایخوری تخم شوید میل شود . هر شب یک قاشق مرباخوری پودر سبزی خشک کاسنی مصرف شود نه عرق کاسنی . همراه غذا پودر نمک دریا + پودر آویشن میل شود .

معجون نشاط و رفع زودانزالی و اعتماد به نفس مردان

یک قاشق مرباخوری تخم گشنیز + یک قاشق مرباخوری پنج انگشت + یک قاشق چایخوری سرصافپودر زنجبیل + یک عدد میخک خورد شده را در یک لیوان آب جوش دم کنید در طول روز سه استکان بنوشید هر وقت آب کم شد آب جوش اضافه کنید .

دمنوش را با شکر قهوه ای (نیشکر) یا شیره خرما یا خرما و یا عسل یا شیره انگور میل کنید .

مردان از انگشتر نقره استفاده کنندو طلا استفاده نکنند .

جویدن یک نخود کندر یک ساعت در روز بر تقویت حافظه و کمر کمک می کند .

نکته : مصرف چای سیاه و سبز را ترک کنید . مصرف مرغ های هورمونی خصوصا بالای 1.5 کیلو را ترک کنید . مصرف غذاهای آماده و سوسیس و کالباس و کنسروها و سس مایونز و نخود فرنگی و مواد مخدر و مشروبات را ترک کنید .

ترکیب افزایش نعوظ مردان :

هر صبح و شام یک قاشق روغن زیتون بکر میل شود . هر صبح و شام یک قاشق چایخوری تخم کرفس + یک قاشق چایخوری تخم زردک (یا تخم هویج) + یک قاشق چایخوری تخم شوید میل شود . هر شب یک قاشق مرباخوری پودر سبزی خشک کاسنی مصرف شود نه عرق کاسنی . همراه غذا پودر نمک دریا + پودر آویشن میل شود .