سلام. بنده یه سوال دیگه قبلا پرسیده بودم که همسرم با یک دختر خانم رابطه داشته و بکارت ایشون رو از بین برده و...

 من و شوهرم درخواست طلاق توافقی دادیم و تا چند روز دیگه جدا ميشيم و همسرم ميخواد بعد طلاقمون با یک دختر خانمی عقد کنه، الان سوالم این هست بعد عقد با اون خانم شوهرم ميتونه من رو هم عقد کنه یا اجازه اون خانم لازمه؟ دوم اینکه عده من باید دربياد یا طلاق توافقی رجعی هست و  ميتونیم تا سه ماه بعد محرم باشیم و رجوع کنیم؟

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. بله در صورتی که در سند ازدواج رسمی باشد یکی از شروط سند ازدواج این است که در صورتی که مرد قصد ازدواج مجدد داشته باشد نیاز به اذن زن دارد والا به آن زن با توجه به شرط مذکور وکالت در طلاق داده می شود.

2. اگر طلاق شما رجعی بوده باشد در زمان عده می تواند رجوع کند. که به نظر من این مورد همان حکم ازدواج بدون اذن همسر می باشد که وکالت در طلاق به همسر دوم داده می شود.

موفق باشید