تداخل سیتریزین با تاموکسیفن

سلام مدت دو سال هست یک روز در میان به علت خارش پوستی سیتریزین مصرف می کنم  اخیرا به علت سرطان سینه که در مرحله صفر بود باید قرص تاموکسیفن مصرف کنم می خواستم بدونم این دو با هم تداخل دارن؟  در ضمن از کجا بدونم که حساسیت پوستی من و خارش اون از چی هست؟  چند بار دکتر رفتم که فقط گفتن باید سیتریزین بخورم.  آیا آزمایش خاصی هست که مشخص بشه دلیلش چیه؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۴۲ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام. خیر این داروها تداخل ندارن. برای علت خارش هم به پزشک داخلی مراجعه کنید.