تفسیر آزمایش اسپرم

Abstinence 5 . فاصله از آخرین نزدیکی سه روز

Test time 20 نمونه در خانه تهیه و ده دقیقه ای به آزمایشگاه تحویل شد.

Volume 3.4

Appearance , lipuefaction , viscosity . WBC = norm

Ph 8

Alive sperm concentration count = 29m/ml

Motility a+b = 33%

C+d= 67%

Morphology =20 %

Motile sperm concentration  MSC = 9.5 m/ml

Functional sperm concentration FSC = 2.9m/ml

Sperm motility index SMI =79

All alive sperm=89.9m

All motile sperm = 29.45 m

All functional sperm = 8.99 m

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۴ جنسیت مرد شغل آزاد وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

متخصص زنان و زایمان

سلام. آزمایشات اسپرموگرام فقط با دید مراکز نازایی قابل قضاوت از دید ناباروری هست و در زوج با تاخیر باروری بایست تمام پارامترها با هم بررسی شوند و قضاوت و برنامه ریزی درمانی انجام شود
حدود ۱۵ درصد زوجین نابارور هیچ مشکل خاصی ندارند ولی باردار هم نمیشوند و آنها را تحت عنوان توجیه نشده می نامیم
ولی برنامه ریزی درمانی صحیح را برای همه زوجین نابارور پیشنهاد میکنیم