کاهش وزن کودک پنج ماهه

سلام خسته نباشید. من یه پسر پنج ماهه دارم بهش شیر خشک کمکی میدم ولی 1 ماهه نمیخوره اصلا دیگه ندادم و به علت کاهش وزن بهش غذا کمکی دیدم آیا ادامه بدم یا نه ؟ وزن تولد 3/160 وزن الان 6/450

اطلاعات تکمیلی

سن 18 جنسیت زن شغل خانه داری وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور بیماری های اطفال

با سلام و عرض ادب
وزن کودکتان کم نیست البته برای بررسی بهتر باید منحنی رشد رسم شود. توصیه اکثر پزشکان برای زمان شروع غذای کمکی پایان 6ماهگی است. تا 6ماهگی شیرمادر و درصورت ناکافی بودن شیرخشک پیشنهاد می شود. بهتر است با پزشک کودکتان مشورت کنید.