سلام . من تازه دوماه هستش که ازدواج کردم ولی مقداری پوست اطراف واژنم خود به خود زخم میشد و انگاری که پوستش میرفت ! به چندین دکتر زنان و حتی پوست مراجعه کردم گفتن که مشکلی نیست نه قارچی نه مشکلی ولی چند روز پیش دوباره به دکتر زنان مراجعه کردم و با معاینه ی داخلی گفت که زخم داری و باید با یخ درمان شه میخواستم مشاوره بگیرم اینجا که آیا واقعا همچنین چیزی میشه چون من تازه ازدواج کردم و نزدیکی هم شاید هفته ای 1 بار داشتیم ! چیکار باید کنم ؟ ممنون
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

با سلام بهتر است توسط پزشک دیگری نیز مجدد معاینه شوید تا نتیجه معاینه ایشان را نیز بدانید.