رابطه بدون دخول و مصرف قرص اچ دی

سلام. من یک دختر 24 ساله هستم که 6 ماه است نامزد کرده ام  به تازگی که با همسرم رابطه داشتم با وجود پرده بکارت منی به روی واژن من ریخت من خیلی سریع اونو شستم متاسفانه این کار در زمان تخمک گذاری انجام شد ما فورا به ماما مراجع کردیم و به من قرص اچ دی داد و من گفتم که هفته بعد عروسیمه و میخوام زودتر پریود بشم به خاطر همین ماما به من گفت تا 5 شب شبی یکی بخور دیگه نخور با اینکار نه حامله میشی و از اونور زودتر پریود میشی به نظر شما این تجویز درستی می باشد؟ من خیلی از بارداری میترسم.

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام روش مطمین داشته باشید اگر قصد بارداری ندارید ودر مواقع اورژانسی باید از قرص لونروژسترول استفاده کنید وهرگز تاریخ پریود خودرا دستکاری نکنید به دلیل عوارضی که دارید .من با روش فوق موافق نیستم .شب خوش