نماز غصبی در خانه پدرشوهر

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 95 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام . من طبقه بالای خونه پدر شوهرم میشینم من با اونا رابطه ای ندارم الان اونا به من گفتن که مهمونات وقتی میان خونه شما نمازشون غصبی هست و ما ناراضی هستیم میخواستم ببینم واقعا همینطوره؟ الان من دیگه هیچ کس خونمون نمیاد و من از این بابت ناراحتم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۳ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مذهبی

سلام
اگر خونه مال پدرشوهرتون هست و از شما کرایه نمی گیرن، باید مهموناتون از پدر شوهرتون اجازه بگیرن.
اما اگر صاحبخونه کسی دیگه است اجازه صاحبخونه کافی است.
اگر کرایه می دهید اصلا اجازه لازم نیست.

تجربه شما

 سلام ممنون از شما

لطف کردین