علت و درمان کمر درد

سلام من مدتی هست که کمرم خشک میشه یعنی انگار یه رگ از کمر تا پایین پاهام میگیره و خشکه خصوصا اگه پاهام رو زیاد بشورم و یا توو سرما باشه‌ میخواستم بدونم مشکلم چیه؟ ممنون ۲۸ سالمه

اطلاعات تکمیلی

جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

فیزیوتراپیست

سلام

وقت بخير

با توجه به سن پايينتون دور از انتظاره كه علائم تخريبی در ستون مهره ها و يا ديسک رخ داده باشه

پس احتمالا كوتاهی برخی عضلات و انقباض های بيش از حد عضلات فيله پشتی ، باسن و پشت ران است كه اين درگيری ها را ايجاد كرده

سعی كنيد طولان مدت و بيشتر از ٣ ساعت مداوم ننشينيد

مايل يا كج ننشينيد و حتما تكيه مناسب داشته باشيد

بايد عضلات پشت ران و ساق خود را کشش دهيد و بكشيد، برای اين منظور تمرينات cuff and hamstring stretching را گوگل كنيد.

برای خم شدن هم از زانو خم شويد و هم از كمر و به تنهايی كمر را خيلی زياد خم نكنيد.

ميتوانيد گرمای مرطوب با حوله داغ روی باسن بگذاريد.