نامنظمی خونریزی در پریود

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 641 بازدید 2 تبادل تجربه

سلام خانم دکتر علوی خسته نباشید  موقع عادت ماهیانه بعد از 5 روز هیچ علایمی ندارد و بعد از یک روز باز علایم خون ریزی پیدا می کند آیا کیست یا مریضی دیگری دارد یا عادی است لطفا راهنمایی کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 27 جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام اگر من درست متوجه منظورتون شده باشم اینطور سوال پرسیدین که 5روز خونریزی دارین و 1روز ندارین و مجدد خونریزی...
این کاملا بستگی به نوع خونریزی شما در هر ماه دارد اگر همیشه اینگونه است نگران کننده نیست ولی اگر به تازگی اینطور شده باید بررسی شود بعد از 5 روز در غالب اوقات خونریزی نباید باشد و به صورت لکه بینی قاعدگی ادامه دارد تا کاملا پاک شوید اگر این اتفاق به تازگی افتاده بهتر است یک سونوگرافی از رحم و تخمدان انجام بدین تا وجود کیست و سایر موارد کاملا بررسی شود
موفق باشید

تجربه شما

سلام ببخشید من عقد هستم و بعضی اوقات هم قاعدگیم عقب جلو میوفته  و اینکه الان خواستم بدونم ترشحاتم ابکی نیس و سفید رنگه و ی وقتایی ابکی هست بعضی وقتا هم سفید رنگه

سلام خانم دکتر علوی من چهار روز از موعدم گذشته تاحالا هم همیشه منظم بوده صبح ها سرگیجه دارم زود ضعف میکنم غذا که میخورم حالت تهوع بهم دست میده شکمم کمی درد میکنه لطفا کمکم کنید