با عرض سلام. من به تازگی به صورت قراردادی به عنوان کارشناس اورژانس اجتماعی در شهرستانی از تبریز استخدام شدم. نامزد من در شهر تبریز مغازه تجهیزات پزشکی داره. حالا بعد از اتمام دوران نامزدی آیا امکان این وجود داره که من بتونم انتقالی بگیرم و برم تبریز؟ ما به مدت دوسال نامزد خواهیم بود و من به مدت دوسال میتونم اینجا کار کنم و بعد از اتمام نامزدی رفت و آمد برای کار خیلی سخته برام و تمام حقوقم صرف رفت وآمد میشه و ضمنا زمان زیادی رو هم در مسیر باید طی کنم که اینجوری زندگی مشترک ما لطمه میبینه. لطفا کمک کنید

اطلاعات تکمیلی

سن 25 جنسیت زن شغل کارشناس اورژانس اجتماعی وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

این موضوع با شرایط و ضوابط ارگانی که شما در آن مشغول به خدمت هستید ارتباط داره و شما صرفا با احراز شرایط آن ارگان می توانید پس از کسب موافقت مسئولین مربوطه اقدام به جابجایی کنید. این موضوع رو از طریق قسمت اداری سازمان بهزیستی پیگیری کنید.

موفق باشید