پوشک گرفتن دختر دو ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 36 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام خدمت مشاور کلینیک

من دخترم دوسال و ۴ ماهشه. حدود ۴ ماه هست که اقدام به پوشک گرفتن کردم اما دخترم به هیچ عنوان همکاری نمیکنه روزهای اول کنترل نداشت منم یه وقفه ایجاد میکردم اما حالا دوباره شروع کردم حالا کنترل داره اما از ۱ تا ظهر اصلا جیش نمیکنه با اینکه آب و غذای فراوان میخوره اما هربار که میبرمش دستشویی کاری نمیکنه و برمیگردونمش. اگه پوشکش کنم مطمئنم که جیش میکنه اما کنترل داره و بعد یهو که روش فشار میاد کارشو میکنه حالا هرجا باشه منم آدم فوق العاده استرسی هستم زود عصبانی میشم خودم میدونم باید دیگه از پوشک بگیرمش اما نمیتونم  لطفا کمکم کنید از حرفهای تکراری خسته شدم

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۱ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام مامان عزيز

نگرانی شما رو درک ميكنم. به هيچ عنوان دوباره پوشكش نكنيد چون اوضاع بدتر ميشه

شما بايد صبور باشيد چون بد رفتاری شما باعث ميشه كودک ساعتها دستشويی خود را نگه داره. آموزش بهش بدهيد يک توالت فرنگی كارتونی كه دوست داره براش تهيه كنيد و فضای دستشويی رو براش شادی آور كنيد به شعر بريد توالت از رنگ انگشتی استفاده كنيد و جدول استيكر براش بزاريد مثلاً هر وقت جيشه تو به مامان گفتی مامان برات يه استيكر ميزاره اگر ٣ تا شد مثلاً اون عروسک خوشگله رو برات ميخرم

و بسيار مهربان و صبور باشيد اگر كار خرابی كرد با آرامش بگيد اشكال نداره مامان جونم پيش مياد

بد رفتاری شما باعث اضطراب كودک ميشه🙏❤️

تجربه شما

سلام ممنون از پاسختون. زمانی که این سوالو پرسیدم واقعا دیگه کلافه شده بودم اون زمان وقفه ایجاد کردم اما الان دوهفته ست دخترمو از پوشک گرفتم در کمتر از یک هفته کامل جیششو میگه. اما اینو فهمیدم که تا بچه نخواد نمیشه

ممنونم