خسته شدن کودک ۷ ساله

پسر من کلاس اول هست، بردمش تست هوش و هوش خوبی داره، ولی متاسفانه خسته که میشه کل جواب هایی که میده غلط هست

مثلا ریاضی رو اگه زنگ اول ازش امتحان بگیرن عالی میشه و زنگ آخر به احتمال زیاد جواب اکثر سوال ها غلطه و فقط راه حل درسته... مشاوری ازش تست گرفت هم گفت بعد از یک ساعت خیلی خسته میشه ، به طوری که حتی سوال هایی قبلا درست جواب داده رو هم غلط جواب میده. و به شدت تمرکزش کم میشه. ازش یه تست با کامپیوتر گرفتن و میگفتن وقتی اول میاد تست تمرکز میده بعد میره بازی تمرکزش عالی هست ولی بعد از نیم ساعت تمرکز دیگه نداره... حدود سه ماه بازی درمانی بردمش پیش مشاور ولی همچنان زود خسته میشه.. متاسفانه ، نمدونم چی کار کنم، دست هاشم خیلی عرق میکنه، معلمش همش گله میکنه که پسرم سر کلاس حرف میزنه یا حواسش نیست ... (البته اگه حواس معلم بهش نباشه) خطش خوبه، به درسش علاقه داره... فقط همین مشکل که زود خسته میشه رو چی کار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۳۲ جنسیت زن شغل خانه دار
پاسخ مشاور

مشاور روانشناسی کودک و نوجوان

سلام.

وقت بخیر.

دوست عزیز طبق تجربه ای که دارم بهتون توصیه میکنم که حتما" فرزندتون رو برای آزمایش خون ببرید.شاید کم خونه باشه یا موارد این چنینی.

و در مورد توجه و تمرکزش هم در گام اول حتما" به یک روانپزشکِ متخصص اطفال که اسم و رسمی در این زمینه داشته باشه، مراجعه بفرمایید. بعد به سراغ روشهای رفتاری مثل نوروفیدبک و .... برید.