وابستگی کودک شش ساله

نام ارسال کننده محرمانه می باشد 32 بازدید 1 تبادل تجربه

سلام وخسته نباشید به شما مشاور عزیز

میخواستم لطف کنید جواب سوال من رو بدید دختر من مرداد ماه شش سالش تموم میشه و امسال پیش دبستانی هست وخیلی وابسته است  چون ما شهر قریب بودیم همبازی هم نداشته و اویل پیش دبستانی بهانه می گرفت که نره ولی خوب شده بود تا این اوایل که باز بهانه می یاره و گریه  میکنه که مامان پیشم بمون محیط آموزشی خیلی خوب هست  با مدیر و مربی شون راحت اما دوست نداره تو جمع بچه ها باشه مربی شون میگه تو جمع بچه ها نیست وسخت با بچه ها دوست میشه وقتی پارک میبرم اگه شلوغ باشه دوست نداره بره ولی اگه با دوستش باشه خوب بازی میکنه صبح که میخواد بره پیش دبستانی استرس داره میترسم کلاس اول بدتر بشه میخواستم کمک کنید بگید چی کار کنم که دخترم با جمع راحت باشه وبتونه بازی کنه با یک نفر خیلی راحت بازی میکنه  و دوست داره ساعت ها باهاش بازی کنه امروز بردمش پارک سخت میرفت بازی کنه همش می یومد پیش من اما همین که دوستش رو دید رفت بازی کرد و دوست نداشت که از پارک بیایم بیرون

خیلی ممنون میشم زود جوابم رو بدید

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۹ جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور تربیتی کودک و نوجوان

سلام.فرزند شما با توجه به توضیحاتی که خودتون دادید مهارتهای اجتماعی را خوب یاد نگرفته و یکسال کم بوده برای یادگیری مهارتهای اجتماعی.سعی کنید با خانواده همون همبازیش ارتباط بیشتری داشته باشید.اگه خانواده مطمئنی دارند اجازه بدید منزل دوستش بره و اون دخترخانم را بیارید منزل خودتون.حتما و حتما تابستون کلاسهای مختلف ثبت نامش کنید و اگه اون دوستش هم باشه که عالی تره.برا کلاس اول هم با خانواده های همکلاسیهاش ارتباط بگیرید.اگه کلاس ورزشی خاص یا کلاس هنری بچه هاشونو میبرند هماهنگ بشید و فرزندتون را با دوستای مدرسه اش کلاس خارج از مدرسه بفرستید.تولد بگیرید و همکلاسیهاشو دعوت کنید.قرار بگذارید و با 2-3 تا از خانواده ها با هم پارک و سینما برید و اگه باز خانواده های مطمئنی بودند اجازه بدید منزل هم رفت و آمد کنند.روابط اجتماعی مساله ی بسیار مهمی در تربیت بچه هاست و جز با تمرین حاصل نمیشه و برای اینکه بچه هامون دوستان خوب و آینده ای خوب داشته باشند باید هم هزینه مالی کنیم و هم وقت بگذاریم.

تجربه شما

خیلی خیلی ازتون متشکرم بابت راهنمایی خوبتون