تنبلی تخمدان و راه درمان آن

با سلام

من الان حدود چند ماهه که مبتلا به تنبلی تخمدان هستم pco تو سونوگرافی دکترم بهم گفت تخمدان ها بزرگتر از حد نرمال با فولیکول های  ریز و کیست هم ندارم خودم بدون دارو پریود میشم ولی هر ۳۵ روز یک بار پریود میشم کم کاری تیروئید ندارم پرولاکتین ام نرمال قند خون ناشتا ام ۹۰ فشار خونم هم بین ۷ تا ۹ نوسان داره و D.H.E.A So4 تو ازمایش اولم ۴۲۸ که بعد دو ماه مصرف اسپیرونولانکتون ۳۶۹ الان فقط متفورمین و دوفاستون مصرف میکنم موضوعی که خیلی من نگران کرده اینه که چند درصد ممکنه که من باردار بشم ایا تنبلی تخمدان قابل درمان هست ضمن اینکه الان دارم ورزش میکنم تا وزنم کم بشه

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۵ جنسیت زن شغل دانشجو وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

مشاور مامایی و زنان

سلام
70درصد خانمهای ایرانی دچار این عارضه هستند و تا زمانی که فرد بدون دارو پریود می شود اصلا اهمیت ندارد نکته حائز اهمیت این است که باید وزن خود را در محدوده نرمال نگه دارید و هر مقدار که وزن کم کنید اگر اضافه وزن دارید برای باردار شدنتون بسیار کمک کننده است ورزش هم در کنترل بیماری هم در بارداری کمک کننده است و استفاده از سبزیجات مخصوصا کلم در رژیم غذایی بسیار مفید است
موفق باشید