سلام، متاسفانه شوهرم چند ماه پیش با یک دختر خانمی رابطه برقرار کرده البته به زور نبوده باهم دوست بودن و این خانم بکارتش رو ازدست داده و خانوادش شکایت کردن و همسرم رو بردن کلانتری و شوهرم از ترس اقرار کرده و خانواده دختر گفتن واسه رضایت باید با دخترمون ازدواج کنی به خاطر حفظ آبرو، واسه همین من و همسرم داریم توافقی جدا می شيم تا مشکل شوهرم حل بشه چون دختر گفته باید زنت رو طلاق بدی سوالم این هست مهریه اين دختر خانم توسط دادگاه تعیین می شه یا خودش؟بعد رضایت دختر در کلانتری پرونده بسته می شه یا تا چند ماه بعد باز میمونه؟همسرم می تونه بعد عقد بلافاصله این خانم طلاق بده و با درخواست اعسار مهریش رو قسط بندی بده چون چیزی به اسم همسرم نیست یا شرط دادگاه اينه هيچوقت طلاقش نده؟ سوال آخرم اينه بعد رضایت باز مجازاتی شامل همسرم میشه مثل شلاق یا زندان یا نه فقط توروخدا جواب هر سه سوالم رو بديد حتی خیلی مختصر، چون من ميخوام منتظر همسرم بمونم که باز باهم ازدواج کنیم ممنون

اطلاعات تکمیلی

سن 30 جنسیت زن شغل کارمند وضعیت تاهل درحال جدایی
پاسخ مشاور

وکیل پایه یک دادگستری

با سلام

1. اولا باید گفته بشه که هیچ اجباری به ازدواج زانی و زانیه وجود ندارد و تنها در صورت اثبات عدم خواندن صیغه عقد میتونه برای مرد چون محصنه بوده حکم سنگسار داشته باشه و برای زن 100 ضربه شلاق

2. شما مراقب باشید برای شما موردی پیش نیاد چون از روابط بین طرفین هیچ اطلاعی ندارید و در صورت امکان توافقی جدا نشوید حداقل تمام حق و حقوق قانونی خودتان را بگیرید چرا که هیچ تضمینی نیست که پس از جدایی همسرتان مجددا به شما رجوع کند.

3. مهریه توافقی هست و توسط خود طرفین باید مشخص بشه و ارتباطی به دادگاه نداره و در صورت عدم ازدواج و تحت شرایط خاصی مهر المثل تعلق می گیره و چون با اذن و اجازه خود دختر بوده در این مورد موضوع منتفی هست.

4. چون با رضایت خود دختر نزدیکی بوده و در صورتی که نزد قاضی اقرار نشده باشه میتونه حتی تبرئه بشه

5. بله میتونه تقاضای طلاق کنه هر موقع که بخواهد و دادخواست اعسار بدهد و باز هم من توصیه ام به شما هست که یه موقع شما متضرر نشوید مواظب باشید.و هیچ دادگاهی نمیتونه حکم بدهد که مرد حق ندارد زنش طلاق بدهد.

6. در حال حاضر تنها مجازاتی که شامل همسر شما می شود یک رابطه نامشروع هست که مجازات 99 ضربه شلاق در پی دارد و اقرار اگر نزد قاضی نبوده اعتباری ندارد. شما حضوری با یک وکیل مشورت کنید

موفق باشید