بیماری کاتاتونیا و تجویز دارو

با عرض سلام وخسته نباشید

برادرمن ۱۷سالشه حدود یه ماهه  متوجه شدیم که بیماری کاتاتونیا داره بعد از چند روز بستری در بخش روانپزشکی پرخاشگریش از بین رفت وعلایم مریضیش کم شد الان دکتر قرص اعصاب براش نوشته وخودش میگه افکارم منفیه به نظر شما داروها تو این سن براش مضر نیستند؟!

اطلاعات تکمیلی

سن ۱۷ جنسیت مرد شغل بیکار وضعیت تاهل مجرد
پاسخ مشاور

روانپزشک و رواندرمانگر

سلام خیر با توجه به بهبود ایشون و پاسخ مناسب به دارو توصیه می کنم درمان دارویی را ادامه دهید