عذاب وجدان هنگام خرید کردن

سلام خسته نباشید ۵ ساله که ازدواج کردم از نظر مالی مشکلی ندارم و هرچیزی که لازم داشته باشم همسرم فراهم میکنه بدون هیچ حرف یا ناراحتی ولی چند وقته که وقتی وسیله ای میخرم برای خودم عذاب وجدانه نمونش امروز موهامو رنگ زدم اومدم خونه پشیمون شدم عذاب میکشم احساس میکنم ولخرجی کردم در صورتی که اصلا ولخرجی نمیکنم و وسایل الکی نمیخرم وقتی با همسرم خرید میرم حتی اگه یه وسیله الکی هم بخرم ناراحت نمیشم ولی وقتی خودش همراهم خرید نیاد این حس رو دارم به جای لذت بردن کاری که میکنم پشیمون میشم تو رو خدا راهنمایم کنید که باید چیکار کنم؟

اطلاعات تکمیلی

سن ۲۳ جنسیت زن وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

سلام دوست عزیز ممنون از اینکه ما را انتخاب کردید .
دوست عزیز شما می توانید یک پولی را همیشه کنار بگذارید به عنوان پس انداز و حتما آن مبلغی را که مشخص کردید بزارید کنار و برای خود مشخص کنید که در ماه باید آنقدر خرج کنم و آنقدر پس انداز . وقتی این کارا انجام دهید باعث می شود که خرج کردن یک نظمی داشته باشید و عذاب وجدان نداشته باشید چون میدانید که با برنامه ریزی خرج می کنید .
موفق باشید .