خسیسی شوهر در زندگی مشترک

سلام شوهر من خیلی سخت خرج میکنه هرچی نمیخره مجبور میشم مامانم برام بخره یه راهکار میخوام که راحت خرج کنه خیلی باهاش حرف میزنم میگه آره راست میگی خوب میشه ولی باز یادش میره من سه ساله ازدواج کردم از اوایل خیلی بهتر شده از بس باهاش حرف زدم ولی بازم کمه

اطلاعات تکمیلی

سن 26 جنسیت زن شغل خانه دار وضعیت تاهل متاهل
پاسخ مشاور

مشاور خانواده

باسلام

دوست عزيز در ابتدا ميخوام بگم كه احتمالاً وقتی بشن و همينكه ايشون نسبت اول در رفتارشون بهبود حاصل شده نشانه خوب و اميدوار كننده ای و اما در مورد اينكه اگر چيزی نياز داريد مادرتون تامين ميكنه اين رفتار اشتباهه چون همسر شما مسئول تامين نيازهای شماست با اين كار حس ارزشمندی رو از همسرتون ميگيرد چون آقايون به طور ذاتی بسيار علاقه دارن قهرمان زندگی همسرشون باشن و يكی از راههای رسيدن به اين هدف برآوردن نيازهای همسرشون و بالطبع تشويق و تاييد گرفتن از همسرشون هست چون حس قدرت و نياز به قدرتمند بودن در اونها تامين ميشه و احساس رضايتمندی و مفيد و موثر بودن ميكنن بنابراين به نظر من شما بايد به جايی زياده خواهی كمی صبور باشيد و مرحله به مرحله با ايشون پيش بريد كه ما به اين راهكار ميگيم شكل دهی رفتار يعنی شما آهسته ،آهسته و با تشويق و تاييد رفتار های نزديک به رفتار مورد نظر به مرور به هدفتون دست پيدا ميكنيد مثلا هر بار كه ايشون برای شما هديه خريدن يا اصطلاحاً حرجی كردن با قدردانی تشويش تاييد ،انگيزه ايشون رو برای گام بعدی بيشتر ميكنيد تا سرانجام به هدف مورد نظر نزديک بشيد و نكته آخر اگر بتوانيد دليل خساست ايشون رو پيدا كنيد مثلا ترس از آينده ،بزرگ شدن در يک خانواده كه قناعت بيش از اندازه ارزش محسوب ميشده و ايشون از اين رفتار الگو برداری كردن يا زندگی كردن در سختی ... اون وقت ميتونيد با ايشون همدليی كنيد يعنی از زاويه ديد ايشون به مسائل نگاه كنيد و كمتر اذيت ميشيد و ايشون رو درک ميكنيد.

موفق باشيد.